• Programul pentru restabilirea si fortifierea articulatiilor

  Date: 2014.10.29 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,,

  Gonartroza_1In prezent, patologiile sistemului osos muscular, in particular a articulatiilor, sunt foarte raspandite. In ultimul timp, inca­pacitatea de munca, legata de bolile arti­culatiilor si coloanei vertebrale, a ajuns in topul imbolnavirilor. La marea majoritate a copiilor se intalneste frecvent patologia articulatiilor, ceea ce este un fac­tor ingrijorator al sanatatii publice. Acest fapt este legat de multe cauze, printre care enumeram:

  Una din cauzele principale ale patologiei articulatiilor este infectia netratata inte­gral, inclusiv amigdalitele, afectiunile virale si micotice, etc. Astfel, se creeaza sisteme rezistente care duc la dereglari grave ale imunitatii si cronicizarea afectiunilor bacte­riene. Deseori este afectat sistemul limfatic, implicit aparand procese inflamatorii in arti­culatii. Deosebit de periculoase sunt infecti­ile mixte, de exemplu, bacteriene micotice. La tratamentul cu antibiotice de sinteza se activeaza infectia micotica, acutizand si mai mult dezvoltarea bolilor articulare.

  Insuficienta de microelemente si minerale, care asigura functionarea siste­mului osos-muscular.

  Scaderea imunitatii se datoreaza unor cauze cum ar fi: alimentatia inadecvata, utilizarea in exces a bauturilor carbogazoase si artificiale, supraracirea orga­nismului, munca fizica grea, ereditatea, traumele etc.

  Insuficienta lichidului intraarticular si dereglarea proprietatilor fizico-chimice ale acestuia.

  Pentru suprimarea activitatii bacte­riilor si fungilor trebuie urmate cateva cure de terapie antibacteriana, conditiile obligatorii ale careia sunt: siguranta, netoxicitatea, durata lunga de adminis­trare. Cea mai indicata este utilizarea antibioticelor naturale cu spectru larg de actiune, care nu provoaca efecte adverse serioase. In prezent unul dintre remediile antibacteriene naturale, sigure si eficiente este produsul PAU DARCO. El actioneaza asupra unui spectru larg de bacterii, fungi, paraziti si protozoare si nu este toxic pentru organismul uman.

  O actiune foarte buna asupra tesu­turilor articulare o are produsul FLEXICOR. Condroitina, glucozamina si alte componente, care intra in compo­zitia produsului, favorizeaza cresterea si reinnoirea tesutului cartilaginos si osos, a tendoanelor, participa la formarea structurii si asigurarea flexibilitatii si elas­ticitatii tesutului conjunctiv. Mobilitatea articulatiilor se imbunatateste, intrucat se incetineste procesul de degenerare a tesutului cartilaginos si conjunctiv.

  In calitate de remediu, care sustine imunitatea, este indicat si produsul FIRST FOOD™ (Colostru). Acest valoros supliment alimentar contine un pro­gram corector pe baza de informatii pentru restabilirea imunitatii. Nu are contraindicatii, fiind practic prima hrana a omului si nu un remediu curativ.

  Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consu­mand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila (Folosind H-500, Microhidrina, HydraCel, CoralMine).

  Pentru cea mai buna oferta, comenzi sau informatii suplimentare sunati la 0723.128.702 sau trimiteti email la adresa  florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:

   

   


   

  Please follow and like us: