• Protivity

  Date: 2014.10.30 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,

  protivityAminoacizii legati in lant prin legatura peptidica reprezinta proteine organice cu molecule complexe, care participa in toate procesele de baza ale organismului: respiratie, digestie, transmiterea impulsurilor nervoase etc. Nivelul vitalitatii organismului depinde de gradul asimilarii proteinelor de catre celule. Pentru asigurarea unui inalt nivel al vitalitatii este necesar ca proteinele sa aiba o valoare nutritiva superioara, tradusa prin compozitia acestora in aminoacizi.

  Acestor criterii le corespunde produsul „Protivity™” – un supliment proteic ideal cu continut caloric scazut, pentru ratia alimentara zilnica. In compozitia produsului intra un amestec unic de aminoacizi de provenienta vegetala de calitate superioara, care se asimileaza usor fara a forma calorii. Consumul acestora va permite optimizarea schimbului de substante, reducerea timpului de refacere al muschilor dupa efort intens, asigurarea puterii si rezistentei, necesare in special eforturilor fizice prelungite, mai ales, sportivilor.

  L-izoleucina si L-valina sunt necesare pentru sinteza hemoglobinei, stabilizeaza procesele de generare a energiei si sporesc rezistenta.

  L-lizina intra in compozitia tuturor proteinelor de origine animala, este necesara pentru refacerea tesuturilor dupa traume, pentru producerea de anticorpi, hormoni, enzime, imbunatateste asimilarea calciului din sange si transportul acestuia in tesutul osos.

  L-fenilalanina realizeaza legatura intre neuroni si creier, contribuie la productia de endorfine, care au o actiune benefica asupra dispozitiei, imbunatateste memoria, mentine vigoarea si limpezimea gandirii, elimina starile depresive.

  L-glutamina stimuleaza functiile cerebrale, accelereaza procesele metabolice in muschi, utilizand depozitele de grasime nedorite, impiedica tensionarea si leziunea muschilor dupa efort sau antrenament intens, contribuie la hidratarea celulelor musculare asigurand cresterea si refacerea acestora.

  L-metionina si L-treonina stimuleaza sinteza de colina, imunoglobuline si anticorpi, reduc nivelul de colesterol in sange, impiedica degenerescenta grasa a ficatului.

  L-arginina contribuie la productia de insulina, precum si la cresterea masei musculare. Actionand ca un puternic antioxidant, impiedica oxidarea grasimilor si mentine un nivel sanatos al lipidelor in sange.

  L-triptofanul participa la sinteza de serotonina – un neuromediator la nivelul creierului. Impreuna cu lizina stimuleaza productia hormonului cresterii, reduce nivelul de colesterol, scade apetitul si imbunatateste calitatea somnului.

  Administrarea produsului „Protivity™” este necesara in cazul unei alimentatii proteice insuficiente:
  • in dereglari digestive si ale schimbului de substante;
  • in eforturi fizice si intelectuale crescute;
  • in stari depresive;
  • in stari de epuizare;
  • in dereglari hepatice;
  • dupa interventii chirurgicale si traumatisme.

  Prezentare: 140 comprimate

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: