• Spirulina

  Date: 2011.08.16 | Category: Anemie | Tags: ,,

  Spirulina tablete

  Spirulina 100% organica, naturala, procesata cu cea mai mare atentie prin metode care nu ridica temperatura peste pragul de 40 grade Celsius, pentru a pastra forta vitala reprezentata de enzime. CALITATE  si EFICIENTA maxime!

  spirulinaSpirulina este in acelasi timp si bacterie, si planta, care are capacitate de fotosinteza. Pigmentii sai verzi-albastrui transforma bioxidul de carbon si apa in substante organice complexe cu ajutorul energiei luminii solare. Acest proces de sinteza transforma  spirulina intr-un produs alimentar ecologic simplu si, in acelasi timp, de calitate superioara, care in forma concentrata contine un complex de substante valoroase, extrem de rar intalnite in hrana vegetala.

  „Spirulina Tablets” este un excelent produs pentru persoanele care vor sa-si imbunatateasca starea generala de sanatate, sa-si controleze greutatea, sa-si purifice organismul si sa-si intensifice vitalitatea.

  Actiunea componentelor active

  Membranele spirulinei sunt compuse din mucopolizaharide „moi”, de aceea organismul uman digera si asimileaza usor proteinele superioare ale acestei microalge (in proportie de peste 60%), care contin toti aminoacizii necesari omului, inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali. In comparatie cu produsele de origine animala, care contin o mare cantitate de grasimi, in spirulina se regasesc doar 5-6% grasimi, reprezentate in general de acizi grasi polinesaturati, foarte pretiosi pentru organismul uman. Printre acestia se regasesc acidul linoic si gamma-linoleic, cel din urma putand fi regasit  in natura doar in laptele matern

  Mai mult decat atat, spirulina este cea mai bogata sursa naturala cunoscuta in vitaminele A, B12, E si F. In 10 g de spirulina se regasesc 3 doze zilnice recomandate de vitamina B12. Deficitul de ciancobalamina (vitamina B12) se observa la persoanele de peste cincizeci de ani, la vegetarieni, la gravide, la fumatorii incorigibili, la persoanele care sufera de afectiuni ale tractului gastrointestinal. Insuficienta de vitamina B12 se manifesta prin slabiciune, oboseala crescuta, reducerea capacitatii de munca, scaderea memoriei, dereglari ale ciclului menstrual.

  Spirulina contine totodata o gama variata de  substante minerale si microelemente. Trebuie mentionata prezenta in cantitate importanta a antioxidantilor, cum ar fi beta-carotenul, seleniul si germaniul, fapt ce face ca spirulina sa contina de 5 ori mai mult fier decat drojdia de bere sau mararul.

  Administrarea spirulinei timp de o luna sporeste in mod semnificativ tonusul, normalizeaza tensiunea arteriala, contribuie la imbunatatirea proceselor schimbului de substante, la cresterea rezistentei nespecifice a organismului, exercita actiune antitoxica si antianemica.

  Utilizare

  Consumul produsului „Spirulina Tablets” este un  remediu eficient si preventiv in caz de:

  • insuficienta de vitamine si minerale;
  • anemii;
  • surplus de greutate;
  • afectiuni ale tractului gastrointestinal;
  • ateroscleroza si manifestari asociate.

  Mod de administrare: ca supliment alimentar cate 6 pastile pe zi.

  Contraindicatii : nu exista.

  Prezentare: 200 comprimate

  Compozitie: Spirulina.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: