• Suc organic de Goji

  Date: 2013.09.03 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,,

  suc organic de gojiSuc 100% organic de Goji, produs de compania Genesis, presat la rece, din fructe culese cu mana.

  Sucul de Goji este produs din pulpă suculentă de fructe de Goji, care contine cei mai puternici dintre antioxidanţii naturali cunoscuţi astăzi.

  Secretul pentru păstrarea tuturor calităţilor benefice şi nutritive ale sucurilor este determinat de tehnologia unică de fabricaţie a acestora.

  Acest suc nu a fost deloc incalzit (procesat termic), spre deosebire de majoritatea celorlalte sucuri care sunt incalzite la peste 70 grade Celsius, ceea ce le distruge toate enzimele. Pentru producere este folosita tehnologia unica High Pressure Process, care mentine integritatea nutritionala a fructelor proaspete, organice.

  Sucul abunda in vitamine, antioxidanti si enzime active. Spre deosebire de alte sortimente, nu se adauga sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza, fructele nu sunt modificate genetic si are un gust deosebit.

  Fructele sunt culese manual din munţii Tibetului si ca materie prima este utilizată doar pulpa şi seminţele fructelor cultivate pe plantaţii speciale.

  Pentru locuitorii Tibetului fructele de GOJI reprezintă un remediu care le asigură sănătatea şi longevitatea activă.

  Goji exercită acţiune antiinflamatoare, acţiune benefică asupra hemopoiezei şi sistemului nervos, îmbunătăţeşte activitatea renală, reduce nivelul de zahăr din sânge și contribuie la stabilizarea tensiunii arteriale.

  Aceste proprietăţi sunt determinate de conţinutul a 4 polizaharide naturale unice (LBP-1, LBP-2, LBP-3, LBP-4) care nu se regăsesc împreună în nici o altă plantă.

  Prezentare: Sticla de 946 ml

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: