• Tratament natural pentru prostata

  Date: 2015.05.15 | Category: Programe | Tags:

  Programul “longevitatea masculina”

  (benefic in cazul afectiunilor inflamatorii ale prostatei)

  Fiecare barbat doreste sa-si prelun­geasca longevitatea masculina activa. Care sunt cauzele care pot duce la neindeplinirea acestei dorinte? In prezent eforturile pe care le suporta barbatii la serviciu, au crescut considerabil. O influenta negativa asupra intregului organism si asupra functiei de reprodu­cere, in particular, o au factori ca stresul, depresia sociala, problemele in derularea afacerilor, instabilitatea financiara etc. Incidenta mortalitatii in cazul populatiei de sex masculin cu varsta cuprinsa intre 35 si 50 de ani a crescut considerabil, in mare masura datorita factorilor de stres. Afectiunile inflamatorii ale prostatei pot aparea datorita unor factori cum ar fi:

  • Principala cauza, de regula, o reprezin­ta bacteriile corelate cu infectia micotica in glanda prostatica.
  • Urmarile proceselor inflamatorii in glanda prostatica. Manifestarile remi­niscente, sub forma de cicatrice, chisturi si diverse dereglari structurale, reduc considerabil functionarea “celei de-a doua inimi” la barbat
  • Fenomenele de retentie in rinichi si vezica urinara, legate de procesele inflama­torii, mentin, de regula, nivelul general al infectarii organismului.
  • Alimentatia neechilibrata, mai ales, insufi­cienta unei serii de minerale specifice pentru organismul masculin, contribuie la dereglarea fondului hormonal. Acest lucru este evident in special la persoanele adulte si in varsta.
  • Scaderea imunitatii.
  • Insuficienta apei in organism poate contribui la pierderea prematura a functiei reproductive.

  Pentru asigurarea sanatatii repro­ductive si longevitatii masculine active nu sunt suficiente doar anumite pilule “magice” de stimulare, care promit ca vindeca totul si imediat. Trebuie intreprinse masuri profilactice regulate pentru sustinerea sistemului reproductiv si a organismului in general cu hrana asimilata la nivel celular.

  • O conditie importanta pentru resta­bilirea functiilor este folosirea unor pro­duse naturale, verificate si eficiente, ca de exemplu PAU D’ARCO, care stimuleaza combaterea proceselor inflamatorii din tesuturile glandei prostatice (Cate 1 capsula de 4 ori pe zi dupa masa, timp de 25 de zile).
  • COMBINATION ELEVEN (Combinatia de plante Nr.11), care are in compozitia sa radacina de nalba-mare, fructe de ienupar, radacina de ghimbir si ardei de Cayenne, imbunatateste functia uroexcretoare, combate proce­sele inflamatorii, activizeaza protectia celulara la nivelul rinichilor si sistemului uroexcretor (Cate 1 capsula pe zi).
  • GOTU KOLA sporeste capacitatea de efort fizic al organismului, intareste mus­culatura neteda, imbunatateste potenta, contribuie la eliminarea proceselor de retentie din zona bazinului mic (Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz).
  • In mod traditional, unul dintre cele mai utile minerale pentru barbati este considerat ZINCUL, care intra in com­pozitia hormonului masculin, testoste­ronul (Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi).
  • Protectia celulara antioxidanta este foarte importanta pentru mentinerea fondului hormonal si protectia orga­nismului masculin impotriva infectiilor. Unul dintre cei mai eficienti antioxidanti naturali, care protejeaza celula impotriva radicalilor liberi, este MICROHYDRIN (sau H-500, luat in apa creste eficienta).
  • Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila (1 capsula de H-500 sau Microhydrin la un litru de apa purificata, 2 litri de apa pe zi minim).

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:

   

   


   

  Please follow and like us: