• Tratament naturist anemie

  Date: 2011.08.14 | Category: Programe | Tags: ,,,,,

  Conform statisticilor ultimilor ani, 40% din populatia planetei sufera de anemie. In general, anemia este o boala specifica femeilor si copiilor. Sangele reprezinta baza vietii si imunitatii, iar de compozitia acestuia va depinde calitatea vietii dumneavoastra.

  Moleculele de hemoglobina, care intra in compoztia eritrocitelor sangelui uman, includ 4 atomi de fier si 514 aminoacizi, inclusiv acei 8 aminoacizi esentiali care nu se pot sintetiza in organismul nostru si trebuie asimilati din produsele alimentare.

  O cauza frecventa a anemiei o reprezinta insuficienta de aminoacizi din alimentatie. Hemoglobina este copia aproape fidela a moleculei de clorofila verde din plante, diferenta principala fiind faptul ca molecula de clorofila contine un ion de magneziu, iar hemoglobina un ion de fier. Datorita acestei similitudini, unele plante s epot utiliza cu succes pentru imbunatatirea calitatii sangelui.

  Eritrocitele nu au o viata foarte lunga, ele traiesc in jur de 130 de zile. Din pacate, din diverse cauze, legate de stres, calitatea mediului inconjurator, intoxicatii, atacul radicalilor liberi, eritrocitele se distrug mult mai repede. Din aceasta cauza acest proces trebuie incetinit.

  O alta cauza importanta a anemiei poate fi legata de lipsa fierului, care se poate datora si aportului insuficient sau asimilarii proaste a fierului din alimentatie, pierderilor de sange, prezentei parazitilor interni care “sug” sange, din cauza insuficientei vitaminelor B12 si acidului folic, afectiunilor tractului gastrointestinal etc.

  Cele mai bune surse naturale de clorofila din natura sunt recunoscute a fi Spirulina, Chlorella si Lucerna. Un tratament naturist pentru anemie trebuie sa contina aceste surse naturale de clorofila. Aceste plante au un continut bogat in aminoacizi, spirulina detinand recordul prezentei tuturor celor 8 aminoacizi esentiali in compozitia sa.

  Seleniul, fiind prezent in compozitia unor enzime cu rol important in metabolismul celular, este un puternic antioxidant care previne lezarea si distrugerea celulelor. In fiecare zi “mor” peste 300 de miliarde de eritrocite, de aceea mentinerea stabilitatii compozitiei sangelui este extrem de importanta. Prelungirea duratei de viata a eritrocitelor se poate asigura si cu ajutorul Seleniului.

  Asimilarea Fierului depinde si de forma fizico-chimica in care se gaseste acesta la momentul introducerii in organism. Cercetarile au demonstrat ca doar 10-20% din fierul alimentar se asimileaza. Cel mai bine se asimileaza fierul sub forma de aminochelat, in care metalul este legat de aminoacizi. Trebuie evitata folosirea in calitate de sursa de fier a preparatelor pe baza de sange, intrucat sangele animalelor poate transmite informatii negative. Este bine sa tinem cont de acest aspect.

  Este necesarea mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila.

  Tratament naturist anemie – Produse recomandate:

  1) Seleniu (Click pentru a citi prospectul seleniului si a cumpara)

  2) Chlor-o-dophilus

  3) Fier

  4) Spirulina

  5) Alfaalfa (Lucerna)

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:


   

  Please follow and like us: