• Tratament naturist ochi

  Date: 2011.08.16 | Category: Ochi, Programe | Tags: ,,

  Program care contribuie la mentinerea vederii

  Vederea este un mare dar, unul din cele 5 simţuri de bază care ne ajută să ne desfăşurăm activitatea zilnică. Potrivit studiilor sociologice, oamenilor le este teamă să rămână fără vedere la bătrâne­ţe, să piardă complet legătura cu lumea exterioară şi să rămână neajutoraţi. Re­facerea vederii este foarte dificilă, mult mai simplă fiind menţinerea acesteia. Principalii factori care contribuie la apa­riţia unor deficienţe de vedere sau chiar la pierderea acesteia sunt:

  • Lipsa din alimentaţie a beta-carote-nului, necesar pentru sinteza vitaminei A, care participă în mod activ în procesul de transmitere a impulsului luminos pe retina ochiului. Este necesar pentru orice tratament naturist pentru ochi
  • Dereglarea micro-circulaţiei sanguine şi procesele inflamatorii în capilarele retinei ochiului.
  • Alimentarea insuficientă a aparatului fotosensibil al retinei ochiului cu substan­ţe biologic active esenţiale (minerale, vitamine, acizi graşi polinesaturaţi din clasa Omega).
  • Reducerea vitezei de transfer şi a calităţii transmiterii semnalului vizual prin fibra nervoasă. Epuizarea rezervelor de lecitina conduce la dereglări serioase ale vederii.
  • Lipsa de lichide din organism duce la dereglarea funcţionării organelor vederii.
  • Asigurarea unei surse naturale de carotenoide, care participă la trans­formarea energiei luminii în energie bioelectrică. O astfel de sursă este pro­dusul fabricat din alge – PHYCOTENE, care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vederii nocturne.
  • Îmbunătăţirea microcirculaţiei poate fi obţinută prin utilizarea produsului complex antioxidant, ACTIVIN, care creşte elasticitatea vaselor şi normali­zează permeabilitatea capilarelor retinei ochiului.
  • Din cele mai vechi timpuri în oftalmologie se utilizează Silurul – o plantă unică, a cărei denumire populară, „plantă sau floare de ochi”, vorbeşte de la sine despre proprietăţile sale curative. Prin conţinutul său crescut în vitaminele C, A şi B, silurul exercită acţiune antiinflama-toare şi îmbunătăţeşte microcirculaţia în vasele din spatele ochiului, combate procesele inflamatorii, contribuie la reducerea proceselor de degenerare şi distrofie la nivelul ţesutului retinei, în special la vârstnici.
  • Lecitina reface viteza de transfer a impulsului nervos, precum şi membranamielină a fibrelor nervoase, formată în proporţie de aproape 60% din lecitina.
  • Este necesară menţinerea în orga­nism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă (Vezi Microhidrina, Hydracel, CoralMine pentru tratament naturist ochi).

  Tratament naturist ochi

  1) Activin

  2) Phycotene

  3) Silur-Eyebright

  4) True Lecithin-Lecitina

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  De ce apa obisnuita nu hidrateaza?
  Afla cum H-500 schimba paramtetrii apei pentru a ajunge la celula.

  Introdu prenumele si adresa de email in formularul de mai jos pentru a primi toate informatiile:


   

  Please follow and like us: