• True Lecithin-Lecitina

  Date: 2011.08.16 | Category: Ochi, Programe | Tags: ,,

  lecitinaProdusul „True Lecithin” este un supliment „inteligent” al ratiei alimentare, necesar fiecaruia dintre cei care doresc sa-si imbunatateasca activitatea cerebrala. Mai mult decat atat, acest produs contribuie la refacerea structurii ficatului, fiind dovedit ca un remediu profilactic al sclerozei. Prin denumirea comuna de „lecitina” este reunit un complex de substante naturale importante, care cuprind un grup de fosfolipide esentiale, acizi grasi polinesaturati si carotenoide. Fiecare din substantele care intra in compozitia lecitinei joaca rolul sau  specific in asigurarea vitalitatii organismului. Pentru om, lecitina este un produs de constructie si alimentatie la fel de important ca si proteinele. Lecitina constituie aproximativ 30% din substanta cerebrala, regasindu-se in mii de kilometri de fibra nervoasa, care sunt membranele protectoare ale creierului si neuronilor. Principala „sectie biochimica” a organismului nostru, ficatul, este compus in proportie de 65% din fosfolipide, care intra in compozitia lecitinei. Rezistenta inimii este direct proportionala cu cantitatea de lecitina din muschiul cardiac.

  Actiunea componentelor active

  Principalele componente ale fosfolipidelor din lecitina sunt  substantele similare vitaminelor: colina (vitamina B4) si inozitolul (vitamina B8). Colina stimuleaza sinteza de acetilcolina – un neuromediator important, care asigura transmiterea impulsurilor nervoase in sistemul nervos central, imbunatateste activitatea intelectuala si implicit,  memoria. Inozitolul este necesar pentru dezvoltarea si functionarea normala a celulelor maduvei spinarii; in cantitate optima scade nervozitatea si iritabilitatea.

  Lecitina alimenteaza sistemul nervos, scade concentratia de acizi grasi in sange, reducand, astfel, cantitatea ateroamelor de colesterol pe peretii vaselor – unul dintre principalii factorii declansatori ai aparitiei aterosclerozei si afectiunilor cardiovasculare.

  Lecitina contribuie la mentinerea in sange a unui nivel constant de carnitina – una dintre substantele nutritive necesare pentru muschiul cardiac.

  Lecitina imbunatateste functia ficatului, contribuie la transportul grasimilor din celulele hepatice, optimizand astfel schimbul de lipide, impiedica degenerescenta grasa a ficatului. Exercita efect hepatoprotector, accelerand refacerea celulelor ficatului in cazul actiunii toxice a medicamentelor, alcoolului, nicotinei.

  Utilizare

  Consumul produsului „True Lecithin-Lecitina” va fi benefica in unele stari precum:

  • nervozitatea, epuizarea nervoasa;
  • deficitul de atentie, scaderea memoriei;
  • polinevrite alcoolice;
  • dereglari ale functiei hepatice;
  • afectiuni cardiovasculare;
  • efort intelectual sau fizic crescut.

  Prezentare: 120 capsule

  Compozitie: Lecitina lichida din soia, excipienti.

  Mod de administrare: zilnic, cate una sau mai multe capsule, sub forma de supliment alimentar.

  Contraindicatii: nu exista.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: