• Vitamina E cu nanoclusteri

  Date: 2013.04.02 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags:

  Consumul produsului „Vitamin E Clusters” mentine vitalitatea multor sisteme importante (cardiovascular, reproductiv, imunitar) si impiedica aparitia unor afectiuni grave, legate de deficitul acestei vitamine in organism.

  Actiunea componentelor active

  In calitate de antioxidant, vitamina E avand drept component principal tocoferolul, impiedica deteriorarea celulelor, incetinind oxidarea lipidelor (grasimilor) si formarea radicalilor liberi, protejand totodata alte vitamine liposolubile impotriva degradarii de catre oxigen, contribuie la o mai buna asimilare a acestora. In mod special tocoferolul protejeaza vitamina A, carotenoizii si uleiurile vegetale. De asemenea, vitamina E intervine favorabil in reproducere, in asigurarea functionarii normale a glandelor sexuale si a celor endocrine, inlesneste depozitarea glicogenului in ficat si in muschi, inclusiv in muschiul cardiac.

  Rolul principal al acestei vitamine consta in reglarea continutului de oxigen la nivel celular,  impiedicand suprasaturarea tesuturilor cu oxigen. Are un rol important in metabolismul respiratiei celulare si cresterea rezistentei. De aceea, sportivii si persoanele care duc un mod de viata activ trebuie sa aiba grija sa completeze rezervele vitaminei E in organism.

  Vitamina E impiedica distrugerea eritrocitelor, contribuie la cresterea permeabilitatii si fragilitatii capilare, scade coagularea sanguina si impiedica formarea trombelor vasculare, participa la sinteza proteinelor, divizarea celulara, dezvoltarea placentei, formarea hormonului gonadotropina, care stimuleaza la randul sau sinteza hormonilor sexuali si in mod implicit, a spermatozoizilor si ovulelor in organismul uman.  Participa la functionarea celor mai importante glande de secretie interna (hipotalamusul, glanda tiroida, glanda suprarenala), normalizeaza functia reproductiva, impiedica aparitia ateroscerozei, modificarilor degenerativ-distrofice in muschiul cardiac si musculatura scheletica, imbunatateste alimentarea si capacitatea contractila a cordului.

  Joaca un rol importat in schimbul de seleniu, care, fiind un antioxidant, contribuie la asigurarea protectiei membranelor celulare impotriva actiunii degradante a radicalilor liberi.

  Totodata, vitamina E este numita „vitamina tineretii”, intrucat incetineste procesele de imbatranire, impiedica aparitia pigmentarii legate de varsta, este necesara pentru formarea fibrelor de colagen si elastina ale substantei intercelulare, reface epiderma, regleaza balanta de apa a stratului superior al pielii, protejand-o impotriva deshidratarii.

  Utilizare

  Consumul produsului „Vitamin E Clusters” este benefic pentru:

  • profilaxia aterosclerozei si afectiunilor cardiovasculare;
  • mentinerea functiei glandelor sexuale;
  • intarirea sistemului imunitar;
  • profilaxia modificarilor degenerative in articulatii, ligamente si muschi;
  • imbunatatirea aspectului tenului

  Prezentare: 90 capsule

  Compozitie: Vitamina E (d-αlfa tocoferol, d-αlfa tocoferol succinat, d-αlfa tocoferol acetat), excipienti.

  Mod de administrare: 1-2 capsule, zilnic.

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

   

  Please follow and like us: