• Coral Zinc

  Date: 2014.09.01 | Category: Suplimente Nutritionale | Tags: ,

  Coral-Zinc-(91802)m«Coral Zinc» este un produs unic dupa diapazonul functiilor sale, exercitand o influenta favorabila asupra fortifierii sanatatii: este esential pentru functionarea timusului si sistemului imunitar, impiedica instalarea starilor de imunodeficienta, exercita actiune antivirala, mentine echilibrul hormonal ala organismului, impiedicand aparitia adenomului de prostata, a afectiunilor pielii, este eficient in sustinerea tratamentului acneei.

  Produsul contine gluconat de zinc, care se asimileaza mult mai bine si mai usor de catre organism, fara a avea efecte adverse, respecta standardele superioare de calitate, fiind recomandat pentru toate grupele de varsta.

  Sursele de zinc in alimentatie sunt reprezentate de carnea de vita, ficat, produsele marii, germenii de grau, faina de ovaz, morcovi, mazare, spanac, nuci. Organismul unui adult contine 1,5–3 g de zinc. Zincul se regaseste in toate organele si tesuturile, dar cea mai mare cantitate se contine in prostata, sperma, piele, par, tesutul muscular si celulele sanguine.

  Microelementul zinc participa la diverse forme de schimb, inclusiv la schimbul de proteine, de aceea este necesar pentru desfasurarea normala a multor procese biochimice. Acest element este necesar pentru sinteza de proteine, inclusiv a celei de colagen si pentru formarea oaselor.

  Zincul participa la procesele de divizare si diferentiere celulara, la formarea imunitatii celulelor-T, la functionarea a zeci de enzime, a insulinei in pancreas.

  Zincul contribuie la absorbtia vitaminei E si mentinerea normala a concentratiei acestei vitamine in sange, regleaza procesul de hemopoeza.

  Zincul joaca un rol esential in procesul de regenerare a pielii, cresterea parului si unghiilor, secretia glandelor sebacee, intrucat participa la sinteza de proteine.

  Este important pentru prelucrarea alcoolului de catre organism, de aceea insuficienta de zinc poare creste predispozitia la alcoolism.

  Actioneaza in sinergie cu vitaminele А si В6, exercitand asupra intregului organism un efect de refacere.

  «Coral Zinc» exercita actiune benefica asupra sanatatii:

  • asigura o sustinere completa a sistemului imunitar si endocrin;

  • optimizeaza schimbul de substante;

  • imbunatateste starea tegumentelor.

  Prezentare: 100 capsule

  Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti contacta Distribuitorul Independent Coral Club:
  Florin Balint, telefonic la 0723.128.702 sau pe email la florinbalint@gmail.com.

  Please follow and like us: